Megaspannende Thrillers: vrouw leest boek op bank

Waarom deze 3 megaspannende thrillers niet in je boekenkast mogen ontbreken

Drie levens, drie totaal verschillende werelden. Van duistere geheimen op het platteland tot een huizenruil met onverwachte verrassingen, en een dreigend gevaar op Hawaï. Zet je schrap voor thrillers die een plekje in je boekenkast verdienen.

3 megaspannende thrillers die je niet loslaten

De beste vriend – Chris Carter

Na een bizar auto-ongeluk op het platteland van Wyoming doet de politie een gruwelijke vondst in een kofferbak. De bestuurder zwijgt in alle talen, totdat hij uiteindelijk één naam noemt: die van Robert Hunter. De zaak wordt overgedragen aan de FBI, die de hulp inroept van… rechercheur Robert Hunter.

Huizenruil – Stefan Arnhem 

Carl en Helene willen hun relatie nieuw leven inblazen door een reis te plannen. Ze vinden een prachtig huis in Californië, waar ze via een huizenruil kunnen verblijven. Maar zodra ze in er arriveren, bekruipt Carl en Helene een onheilspellend gevoel. Zag het huis er wel uit als op de foto’s?

Uitbarsting – Michael Crichton en James Patterson

Een vulkaanuitbarsting staat op het punt een deel van Hawaï te vernietigen. Maar een geheim dat al decennialang door het leger wordt bewaard, blijkt nóg destructiever dan de vulkaan…

Uitbarsting 

Uitbarsting 

Michael Crichton en James Patterson

Onder meer te koop bij Bruna.nl.

Lees ook: 3 zomerse romans voor iedereen die hunkert naar meeslepende liefdesverhalen

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Michael Crichton en James Patterson