Mooie vrouw brengt wenkbrauwgel aan

Deze wenkbrauwgel zorgt voor perfecte brows en is dé trend in beautyland

Wil je strakke, volle en natuurlijk ogende wenkbrauwen? Dan is wenkbrauwgel echt iets voor jou. Deze must-have beautytool verovert momenteel de wereld van make-up en zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen er altijd on point uitzien.

Hoe moet je wenkbrauwgel gebruiken?

Het gebruik van wenkbrauwgel is makkelijker dan je denkt. Borstel eerst je wenkbrauwen. Breng vervolgens de wenkbrauwgel aan met korte, opwaartse bewegingen. Zo fixeer je de haartjes zonder dat het te zwaar of plakkerig aanvoelt. Let erop dat je niet te veel product gebruikt – een subtiele aanpak geeft vaak het mooiste resultaat. Laat de gel goed drogen voor een langdurig effect. 

Tip! probeer verschillende wenkbrauwborsteltjes om te ontdekken welke het beste werkt voor jouw wenkbrauwen.

Hoe krijg je mooie natuurlijke wenkbrauwen?

Natuurlijke wenkbrauwen zijn momenteel dé trend en geven je een frisse, jeugdige uitstraling. Om dit te bereiken, is het belangrijk om een wenkbrauwgel te kiezen die goed bij jouw haarkleur past, of kies een transparante kleur als je van nature al volle wenkbrauwen hebt. Vul eventueel kale plekjes in met een potlood of poeder, en gebruik vervolgens de gel om alles op zijn plaats te houden. Volg altijd de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen, want te strak of zwaar aangezette wenkbrauwen kunnen snel onnatuurlijk ogen.

Close-up van vrouw die wenkbrauwgel op doet

Lees ook: Volgens skincare goeroes is dit nachtmasker het geheim achter een jeugdige gloed

Dé wenkbrauwgel voor de perfecte brows

Niet alle wenkbrauwgels zijn hetzelfde. Als je op zoek bent naar een product dat lang blijft zitten, niet plakkerig is en je wenkbrauwen hun natuurlijke soepelheid laat behouden, dan is de wenkbrauwgel van Anastasia Beverly Hills een geweldige keuze. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige gels die langdurig blijven zitten en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling behouden. Bovendien bevatten ze verzorgende ingrediënten zoals keratine en vitamine E, die je wenkbrauwen versterken en voeden voor een extra mooie finish.

Welke kleur wenkbrauwgel?

De juiste kleur wenkbrauwgel maakt een wereld van verschil. Voor lichte wenkbrauwen is een tint die een paar tonen donkerder is vaak ideaal voor meer definitie. Donkere wenkbrauwen profiteren van een gel die dicht bij de eigen haarkleur ligt, voor een subtiele en natuurlijke look. Veel merken bieden verschillende tinten aan, dus het is de moeite waard om te experimenteren tot je de perfecte match vindt.

Wenkbrauwgel is onmisbaar in jouw beautyarsenaal als je op zoek bent naar natuurlijke, volle wenkbrauwen die de hele dag perfect in model blijven. Ben je benieuwd naar de wenkbrauwgel van Anastasia Beverly Hills? Klik op onderstaande button voor meer info.

Lees ook: 3 lippenstiftkleuren waar mannen massaal voor vallen

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker