Date Man En Vrouw in een restaurant

Deze 3 jurkjes vinden mannen het mooist op een date

Wat je draagt op een date kan je zelfvertrouwen een boost geven en een blijvende indruk maken. Maar wat vinden mannen nu echt aantrekkelijk? Ontdek welke drie jurkjes hen het meest aanspreken voor een romantische avond.

3 jurkjes die mannen aantrekkelijk vinden

1. De tijdloze little black dress

De Little Black Dress, oftewel LBD, is een absolute klassieker. Dit iconische jurkje past bij vrijwel elke gelegenheid en staat bekend om zijn verfijnde eenvoud. De aantrekkingskracht van een zwarte jurk ligt in de elegante uitstraling en de manier waarop het je figuur op subtiele wijze accentueert. Kies een model dat perfect past bij jouw lichaamsvorm, met een goede snit en subtiele details die je stijl benadrukken. Deze tijdloze keuze blijft een favoriet omdat het een gevoel van klasse en zelfverzekerdheid uitstraalt.

Jurk Met Uitlopende Rok Jurkjes Hm

Jurk met uitlopende rok

€ 29,99 bij H&M
Jersey Jurk Van Soepele Viscose

Jersey jurk van soepele viscose

€ 11,99 bij Bonprix

2. De flatterende a-lijn jurk

De A-lijn jurk is ideaal voor een date als je een vrouwelijke en charmante uitstraling wilt hebben. Dit ontwerp benadrukt de taille en laat de heupen op een speelse manier vallen, wat vaak wordt geprezen om zijn flatterende effect. Een A-lijn jurk van mooie stoffen zoals zijde of chiffon in een levendige kleur kan een frisse en verfijnde uitstraling geven. Deze stijl is verleidend zonder te overdrijven, en biedt een perfecte balans tussen elegantie en aantrekkingskracht.

Mango A Lijn Jurk Ecru Ecru 8447144435008

Geplooide A-lijn jurk

€ 59,99 bij Wehkamp
Desigual A Lijn Jurk Sweater Met All Over Print Ecru Zwart Ecru 8445110579114

Desigual A-lijn jurk + sweater 

€ 149,- bij Wehkamp

Lees ook: Kleine borsten? Deze 5 blouses creëren een volumineuzer silhouet

3. De verleidelijke off-shoulder jurk

Wil je een subtiele maar krachtige aantrekkingskracht uitstralen, dan is de off-shoulder jurk een uitstekende keuze. Deze jurkjes tonen net genoeg huid om sensueel te zijn zonder te onthullend te worden. Door je schouders en halslijn te accentueren, creëert de off-shoulder jurk een verfijnde en verleidelijke uitstraling. Het is de ideale optie als je een vleugje sensualiteit wilt toevoegen aan je look, terwijl je jezelf tegelijkertijd comfortabel voelt.

Gedrappeerde Off The Shoulderjurk

Gedrapeerde off-the-shoulderjurk

€ 44,99 bij H&M
Lolaliza Off Shoulder Jurk Lichtroze Lichtroze Jurkjes

LOLALIZA off shoulder jurk lichtroze

€ 45,99 bij Wehkamp

Lees ook: Deze 5 jeans vinden mannen het meest sexy bij vrouwen

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker