Vrouw Met Klassieke Manteljas, zwarte achtergrond

Deze klassieke manteljas van Mango is nu al een herfstfavoriet onder fashionista’s

Met de herfst in aantocht is de zoektocht naar de perfecte jas weer begonnen. Als er één item is dat opvalt, dan is het wel de korte manteljas van Mango. Fashionista’s kunnen hun geluk niet op: stijlvol, comfortabel en ideaal voor elke gelegenheid.

Over de korte manteljas van Mango

Straight-fit model

Het straight-fit model van deze manteljas is niet alleen flatterend, maar ook praktisch. Het biedt genoeg bewegingsvrijheid, zonder in te leveren op stijl. Perfect voor een wandeling in het bos of een snelle koffie met vriendinnen.

Kort model

De korte lengte van deze manteljas maakt hem veelzijdig. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en sneakers, of een meer geklede outfit met hakken, deze jas past overal bij. Bovendien benadrukt de lengte mooi de taille, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Manteljas Mango

Lees ook: Dit is dé enkellaars van het seizoen en Vriendin selecteerde de mooiste exemplaren

Overhemdkraag

De overhemdkraag geeft deze jas een moderne twist. Het voegt net dat beetje extra elegantie toe, zonder te formeel te worden. Combineer het met een mooie sjaal voor de koudere dagen, of draag hem open voor een meer casual look.

Lange mouw met geknoopte manchet

De lange mouwen met geknoopte manchetten geven de jas een tijdloze en klassieke uitstraling. Het detail van de knopen maakt het geheel net iets chiquer, zonder over de top te zijn.

Twee steekzakken

We weten allemaal hoe fijn het is om een jas met zakken te hebben. Deze manteljas heeft twee handige steekzakken, perfect om je handen in te stoppen tijdens een frisse herfstwandeling of om kleine essentials mee te nemen.

Blinde knoopsluiting

De blinde knoopsluiting geeft de jas een minimalistische look, wat zorgt voor een strakke en verzorgde afwerking. Het is een subtiel detail, maar maakt zeker het verschil.

Kortom, deze korte manteljas van Mango is een perfecte investering voor de herfst. Het combineert stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het geen wonder is dat het al snel een favoriet is geworden onder modebewuste vrouwen.

jas Mango
€ 69,99 bij Mango

Lees ook: Deze 6 tussenjassen zijn ideaal voor de overgang van zomerse avonden naar herfstige dagen

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker