Bas Muijs

Bas Muijs getrouwd met Sabine: ‘Hier hebben wij jaren naar uitgekeken’

Heerlijk liefdesnieuws, want Bas Muijs maakt bekend dat hij getrouwd is met zijn vriendin Sabine. Na een paar turbulente jaren hebben zij hun liefde bezegeld door elkaar eeuwige trouw te beloven.

Bas Muijs getrouwd

Bas en Sabine zijn op 31 augustus op een landgoed aan de rand van Den Haag in het huwelijksbootje gestapt, zo maakt Omroep West bekend. “Het was zo mooi, zeker omdat ook onze vier ouders erbij konden zijn”, blikt de acteur terug. “Wij zien om ons heen dat veel leeftijdsgenoten hun ouders niet meer hebben. Emotioneel was het en zij hebben het in goede gezondheid mee kunnen maken.”

Gezin

Het stel heeft drie kinderen: Emma (9), Daan (7) en Annelie (4), die vanzelfsprekend ook aanwezig waren op deze bijzondere dag. “Zij zullen hier een blijvende herinnering aan houden.” De langverwachte huwelijksreis laat nog even op zich wachten. Bas heeft draaidagen op de agenda staan en Sabine heeft het als huisarts ook druk.

Moeilijke tijd

Na zijn hartaanval in 2021, de gijzeling, mishandeling en beschieting in 2023 én een auto-ongeluk in 2024 kun je wel stellen dat het gezin een moeilijke tijd achter de rug heeft. “De afgelopen tijd hebben we behoorlijk wat tegenslag gehad, ja. Des te mooier was het dat we alles af hebben kunnen afsluiten met iets moois, iets feestelijks. Iets waar we jaren naar uit hebben kunnen kijken.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP