Vrouw Zit Op Trap Met Chunky Boots Aan

Deze 5 chunky boots zijn dé must-have dit najaar: zo combineer je ze stijlvol

Zin in een nieuwe fashionfavoriet dit najaar? Chunky boots zijn dé schoenen die je garderobe een stoere upgrade geven. Ze zijn niet alleen comfortabel, maar passen ook bij elke look, van casual tot chique. Of je nu kiest voor een relaxte jeans of een elegante jurk, met deze boots stap je stoer en stijlvol de herfst in.

Zo draag je chunky boots als een pro

Het leuke aan chunky boots is hun veelzijdigheid, maar de echte kracht zit in de details. Probeer eens deze combinaties:

  • Tonal layering: Combineer je chunky boots met een monochrome outfit, bijvoorbeeld een beige oversized trui en een camel rok. Dit zorgt voor een verfijnde, moderne look waarbij de boots niet te overheersend zijn maar toch de aandacht trekken.
  • Contrasten met vrouwelijke elementen: Denk aan een zwierige bloemenjurk of een romantische rok van zijde. De boots geven net dat rauwe randje aan een verder delicate outfit, ideaal voor een dagje in de stad of een casual werkdag.
  • Statement sokken: Maak je look speelser door chunky boots te combineren met opvallende sokken in een contrasterende kleur of met een leuk patroon. Dit voegt een speelse touch toe aan je outfit zonder veel moeite.

Deze laarzen combineren met de laatste herfsttrends

Dit seizoen draait alles om oversized silhouetten en gedurfde texturen. Combineer je chunky boots met een lange trenchcoat van wol of een leren blazer. Metallic boots zijn perfect om een subtiele glans toe te voegen aan neutrale tinten, terwijl een platformzool ideaal is om je figuur langer te laten lijken bij wijde broeken of maxi-jurken. Zorg ervoor dat je kiest voor een subtiel kleurpalet, zoals mosgroen of bordeaux, om je look chic te houden.

5x onze favoriete chunky boots

1.

Chunky Boots Hm

Chunky enkelboots

€ 44,99 bij H&M

2. 

Bronzen Floris Van Bommel Veterboots

Bronzen Floris van Bommel boots

€ 139,95 bij Assem

3. 

Veterboots Bonprix

Veterboots

€ 38,99 bij Bonprix

4. 

Posh By Poelman Door Veterboots Met Slangenprint Zwart Zwart 8719294414746

POSH by Poelman Door veterboots

5. 

Chunky Chelseaboots

Chunky chelseaboots

€ 44,99 bij H&M

Lees ook: Dit is dé enkellaars van het seizoen en Vriendin selecteerde de mooiste exemplaren

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker