originele keukengadgets

7 originele keukengadgets die je eigenlijk gewoon in huis moet hebben

Wist je dat slimme keukengadgets niet alleen tijd besparen, maar ook je keuken een vrolijke touch geven? In onze webshop Shop je favoriet vind je de leukste tools die van koken en opruimen een feestje maken.

7 originele keukengadgets

1. Peleg Design Pelix

Zie je die vrolijke vogel op je aanrecht? Dat is Pelix van Peleg Design. Hij is niet alleen een leuke eyecatcher, maar zorgt er ook voor dat je sponsjes en doekjes netjes worden opgeborgen. Een schoon aanrecht zonder rondslingerende natte doekjes, wie wil dat niet?

Pelix Keukengadgets

Peleg Design Pelix

Shop hier voor € 17,95

2. Ototo Spaghetti Monster

Afgieten van pasta, aardappelen of groente wordt een stuk leuker (en makkelijker) met het Spaghetti Monster van Ototo. Dit vrolijke monstertje is vaatwasserbestendig en klaar om je te helpen bij iedere maaltijd. Nooit meer geknoei met zware pannen boven de gootsteen.

Spaghetti Monster

Ototo Spaghetti Monster

Shop hier voor € 19,25

3. Apenzaken Chill Bill

Last van nare geurtjes in de koelkast? Chill Bill, de schattige pinguïn, staat voor je klaar. Vul hem met baking soda en hij absorbeert alle ongewenste luchtjes in je koelkast. Klein, handig en een leuke gesprekstarter voor iedereen die je koelkast opent.

Apenzaken Chill Bill

Apenzaken Chill Bill

Shop hier voor € 15,25

4. Ototo Multi Monster

Het Multi Monster van Ototo doet zijn naam eer aan. Hij schept je spaghetti met gemak en helpt je ook nog eens met het raspen van kaas. Of je nu een pastadiner organiseert of gewoon wat extra parmezaan over je bord wilt strooien, dit monster doet het allemaal.

Ototo Multi Monster

Ototo Multi Monster

Shop hier voor € 19,95

5. Ototo Al Dente

Spaghetti perfect koken zonder dat het overkookt? Dat kan met Al Dente van Ototo. Deze handige spaghetti tester houdt het kookproces nauwlettend in de gaten. Zo serveer je altijd pasta die precies goed is – geen harde slierten of papperige massa meer.

Ototo Al Dente

Ototo Al Dente

Shop hier voor € 15,95

6. Ototo Tulp Geel theehouder

Thee zetten wordt een ontspanningsmoment met de Ototo Tulp theehouder. Deze mooie, tulpvormige infuser voegt niet alleen smaak toe aan je thee, maar ook een vleugje natuur aan je theemoment. Genieten van rust en warmte, alsof je in een bloemenveld zit.

Ototo Tulp Geel Theehouder

Ototo Tulp Geel theehouder

Shop hier voor € 15,95

7. Peleg Fries Clips

Met de Peleg Fries Clips blijven je snacks langer vers en knapperig. Deze frietvormige clips zijn niet alleen een grappige toevoeging aan je keuken, maar ook super functioneel. Ideaal om chipszakken of verpakkingen goed af te sluiten en te bewaren.

Peleg Fries Clips

Peleg Fries Clips

Shop hier voor € 17,50


Of je nu op zoek bent naar een leuke toevoeging voor je keuken of je dagelijkse taken wat eenvoudiger wilt maken, deze zeven originele keukengadgets uit onze shop combineren stijl met functionaliteit. Wat is jouw favoriet?

Lees ook: Deze 5 geweldige, tijdbesparende keukentools koop je voordelig bij Amazon

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker