Vrouw Met Spencer, paarse achtergrond

5 stijlvolle spencers die je herfstlook meteen een upgrade geven

De spencer is terug van weggeweest en bewijst dat stijl en comfort perfect samen kunnen gaan, vooral tijdens de herfstmaanden. Dit veelzijdige kledingstuk geeft je outfit direct een stijlvolle upgrade en is ideaal voor laagjes tijdens de frisse herfstdagen. Maar hoe combineer je ze het best?

Waarom spencers perfect zijn voor de herfst

Spencers zijn het ideale kledingstuk voor de herfst. Ze bieden precies de juiste balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je nooit te warm of te koud bent. Bovendien zijn spencers ontzettend veelzijdig; je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan elke look, van casual tot chic, afhankelijk van hoe je ze combineert.

Hoe spencers combineren?

Een stijlvolle spencer kan je garderobe echt naar een hoger niveau tillen. Hier zijn een paar simpele, maar effectieve manieren om je look te upgraden:

  • Over een witte blouse
    Kies voor een witte blouse onder je spencer voor een klassieke, tijdloze look. Deze combinatie zorgt voor een nette uitstraling die zowel op kantoor als tijdens een diner perfect past.
  • Met een leren broek
    Voor een stoerdere vibe combineer je een spencer met een leren broek. Het contrast tussen het zachte materiaal van de spencer en het stoere leer geeft je outfit een edgy twist.
  • Op een lange rok
    Ga voor een boho look door een lange rok te dragen. Perfect voor een casual dagje uit terwijl je er toch stijlvol uitziet.

5 stijlvolle spencers

1. 

Slip Over Hm

Slip-over

€ 22,99 bij H&M

2. 

Cache Cache Spencer Zwart 3612533460595

Cache Cache spencer

€ 40,- bij Wehkamp

3.

Wollen Spencer Alpaca

Wollen spencer met alpaca

€ 40,99 bij Bonprix

4. 

Vanilia V Hals

Gebreide spencer met v-hals

€ 44,98 bij Vanilia

5. 

Cache Cache Spencer Zwart Zwart 3612533457908

Cache Cache spencer zwart

€ 20,- bij Wehkamp

Lees ook: 5 must-have knitwear items voor een chique najaarslook

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker