Uitjes Hond: cover van het boek Eropuit met je hond

Dierendag-alert: 200x de leukste uitjes voor jou en je hond

Het is bijna Dierendag: de perfecte tijd om iets bijzonders met je hond te doen. In ‘Eropuit met je hond’ vind je 200 locaties waar jullie samen welkom zijn. Van varen in Breda tot spelen in het hondenspeelbos – er is zoveel te beleven.

Boek met 200 uitjes voor jou en je hond

In het boek Eropuit met je hond vind je 200 adressen in Nederland waar hond én baasje welkom zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze uitjes?

  • Wist je dat de stad Breda ook heel leuk is om vanaf het water te bekijken? Je kunt bijvoorbeeld rondvaren door de Singels of richting natuurgebied Markdal varen. Bij Sloepverhuur Breda kun je een picknickboot boeken: dan krijg je een sloep mét picknickmand.
  • B&B Bij tante Toos in het Limburgse Lemiers heeft slechts twee kamers. Je hoort hier niets anders dan het kabbelende water, het loeien van koeien en het gefluit van vogels. Je hond mag gezellig mee naar het ontbijt en in de tuin kunnen jij en je hond frisse pootjes halen in de beek.
  • In Punthorst in Overijssel vind je een hondenspeelbos. Het is maar liefst negen hectare groot en is omheind door een hek, waardoor honden er veilig kunnen rennen en spelen. Nee, er zijn geen speeltoestellen – wél omgevallen bomen, én veel stokken.

Voor meer informatie over Eropuit met je hond, klik op onderstaande button.

Volgende week in Vriendin: véél meer inspiratie voor hotels en huisjes met je hond!

Dit boek is onder meer te koop bij bruna.nl.

Twee abonnementen voor de prijs van één

Met onze 1+1 gratis actie krijg je tijdelijk twee abonnementen voor de prijs van één 😍 Dat is dubbel zoveel leesplezier! Geniet van de nazomerzon terwijl je je favoriete tijdschrift leest.

✓ 2 mini-abonnementen voor € 25

✓ Kies uit 6 tijdschriften

✓ Alle combinaties mogelijk

✓ Beide abonnementen stoppen automatisch

Voor meer informatie, klik op onderstaande afbeelding.

092024 Najaarsactie Banner

Lees ook: Verwen je hond op Dierendag met de leukste hondenspullen, nu voordelig bij Lidl 

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Marleen Brekelmans, Nathalie Paak