Goedkope Bronzers: mooie vrouw met make up borstel

Deze 3 goedkope bronzers geven je een zomerse gloed, zelfs in de winter

Wil jij het hele jaar door een mooie, zomerse gloed zonder veel geld uit te geven? Dat kan! Met deze drie goedkope bronzers geef je jezelf eenvoudig een natuurlijke uitstraling, zelfs wanneer de zon in geen velden of wegen te bekennen is. Ontdek welke bronzer bij jou past en straal ook in de winter.

3 goedkope bronzers voor een zomerse gloed

1. Egyptian Powder Bronzer

Ben je op zoek naar een bronzer die zowel je gezicht als lichaam een mooie, subtiele tint geeft? De Egyptian Powder Bronzer is precies wat je nodig hebt. Dit poeder past zich perfect aan je huidskleur aan en camoufleert oneffenheden op een natuurlijke manier. Dankzij de micromineralen ziet je huid er zachter en egaler uit, zonder een dikke laag make-up. Ideaal voor jou als je houdt van een gezonde gloed die er natuurlijk uitziet. Een must-have voor wie het hele jaar door een gebruinde look wil zonder te veel geld uit te geven.

2. Maybelline Bricks Bronzer en Highlighter

Wil je meer dan alleen een bronzer? Dan is de Maybelline Bricks Bronzer en Highlighter iets voor jou. Dit 2-in-1 product zorgt voor een sunkissed glow. Gebruik de bronzer om schaduwen te creëren en de highlighter om de plekken te accentueren waar jij de nadruk op wilt leggen. Perfect voor een natuurlijke, zomerse finish die je zowel in de zomer als in de winter kunt dragen. Voor wie houdt van multifunctionele producten, is dit dé bronzer om toe te voegen aan je make-up collectie.

3. Rimmel Ultra-Fine Bronzing Powder

Heb je een lange dag voor de boeg en wil je dat je bronzer goed blijft zitten? De Rimmel Ultra-Fine Bronzing Powder is waterproof en houdt tot wel 10 uur lang, zelfs in slecht weer. Met SPF 15 beschermt hij je huid ook nog eens tegen de zon. Breng de poeder aan op je jukbeenderen, neus en voorhoofd voor die perfecte matte sun-kissed glow. Geschikt voor wie op zoek is naar een lichte bronzer die de hele dag mooi blijft zitten.

Of je nu een natuurlijke glow of een meer gedefinieerde look wilt, deze goedkope bronzers zorgen ervoor dat jij er altijd stralend uitziet. Probeer een van deze producten en geef jezelf die zomerse gloed, zelfs in de winter.

Lees ook: Met deze 3 spotgoedkope concealers verberg je moeiteloos donkere kringen

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

Maybeline