Budgetvriendelijke Blushes: mooie vrouw doet blush op

Met deze 3 budgetvriendelijke blushes geef je je winterlook een gezonde kleur

Voel je ook dat je huid wat fletser wordt nu de winter in aantocht is? Met de juiste blush geef je je gezicht in een handomdraai weer die gezonde, frisse uitstraling. Hier zijn drie geweldige blushes die niet alleen betaalbaar zijn, maar je ook laten stralen op de grauwste dagen.

3 betaalbare blushes voor een gezonde, frisse kleur

1. L’Oréal Paris True Match Le Blush

Ben je op zoek naar een blush die lijkt alsof hij speciaal voor jou gemaakt is? De L’Oréal Paris True Match Le Blush past zich aan de textuur en kleur van je huid aan, voor een natuurlijk ogende blos. Met zijn zachte poedertextuur voelt hij heerlijk licht aan. En of je nu gaat voor de romantische 145 Bois de Rose of de frisse 160 Pêche, er is altijd een tint die perfect bij je past. Ideaal om die gezonde gloed te creëren alsof je net van een winterse wandeling terugkomt.

2. Bourjois Little Round Pot Blush

Deze klassieker mag niet ontbreken in je make-uptasje. De Bourjois Little Round Pot Blush geeft je die subtiele, babyroze tint die je teint meteen opfrist. De lichte formule blendt perfect met je huid, waardoor het lijkt alsof je van nature zo’n gezonde kleur hebt. Handig is ook het compacte doosje met ingebouwd spiegeltje en borsteltje. Zo kun je altijd en overal even bijpoederen. Wist je dat deze al bijna 150 jaar favoriet is bij vrouwen wereldwijd? Tijd om zelf te ontdekken waarom…

Lees ook: Kwaliteit voor minder: 3 betaalbare stijltangen met een hoge reviewscore

3. Maybelline Face Studio Blush

Wil je een blush die de hele dag blijft zitten, ongeacht het weer? De Maybelline Face Studio Blush is jouw match. Deze zijdezachte blush laat je teint stralen en accentueert je gezichtscontouren voor een frisse look met gezonde blosjes. De formule voelt zacht aan op de huid en de compacte verpakking maakt het makkelijk om hem mee te nemen. Perfect voor die dagen dat je van vroeg tot laat op pad bent en er stralend uit wilt blijven zien.

Lees ook: Met deze 3 spotgoedkope concealers verberg je moeiteloos donkere kringen  

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

Vanaf € 6,29
Vanaf € 11,12