makelaar mandy

Makelaar Mandy: ”Ik ben single’, antwoord ik’

Mandy (32) werkt als makelaar in een middelgrote stad en is kersvers single. Na de eerste schok komt langzaam het besef: het einde van een relatie betekent niet meteen het einde van de wereld.

Volg elke doordeweekse dag haar avonturen op Vriendin.nl.

Donderdag 10 oktober

‘De keuken is misschien wat gedateerd, maar de inpandige sauna maakt dat meer dan goed.’ Ik trek de deur open van de houten cabine die in de bijkeuken is geïnstalleerd.

Lekker

Meneer Versteegh, ‘zeg maar Marco’, kijkt vluchtig over de houten bankjes. Op de grond staat een emmertje met een scheplepel erin. De geur van cederhout kringelt mijn neusgaten in. ‘Lekker.’ Marco knikt goedkeurend. En lekker is exact het juiste woord voor Marco. Wat een knapperd is dit. Terwijl ik vertel dat de sauna in dit royale hoekhuis pas twee jaar oud is en beschikt over kleurenverlichting, fantaseer ik over hoe Marco eruitziet zonder kleding. Onder dat kostuum zit volgens mij een heerlijk lijf. Ik kijk naar zijn billen als hij voor me uit loopt. Stevig. Ik zou er zo in kunnen knijpen, maar dat kan me een schorsing opleveren. Of een klacht bij de Geschillencommissie Makelaardij. Of bij mijn baas, minstens zo erg.

Single

‘Hoorde je me?’ Ik schrik op. Marco’s ogen zijn gericht op mijn borsten. ‘Ik vroeg of jij en jouw man ook weleens naar de sauna gaan?’
‘Ik ben single.’ Ik kijk hem aan en voel dan een kei van formaat rotsblok richting mijn maag glijden. Het is de eerste keer dat ik het woord hardop uitspreek.

Foto: Getty Images

Verder lezen? Van maandag tot en met vrijdag verschijnt er een nieuwe update over Mandy’s leven.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.