makelaar mandy

Makelaar Mandy: ‘Vier appjes naar Jelle. Wat bezielde me?’

Mandy (32) werkt als makelaar in een middelgrote stad en is kersvers single. Na de eerste paar zware weken vol verdriet, klimt ze langzaam weer op.

Volg elke doordeweekse dag haar avonturen op Vriendin.nl.

Maandag 14 oktober

Het weekend was koud en eenzaam. Ik voelde me de hoofdpersoon van een kerstlied die treurend voor het raam staart naar vallende sneeuwvlokken. Bij Netflix komt er dan ineens een knappe man in arrenslee om de hoek gerold die het huis aan de overkant heeft geërfd. Maar hoe ik ook naar buiten keek, er kwam niemand.

Plaid van teddystof

Hartsvriendin Judith was druk met Robin die een nieuwe karateoutfit moest hebben. Mijn moeder had weer eens een vage retraite. En Saskia zat voor haar werk in Hamburg. Mijn vriendin is het tegenovergestelde van mijn ex: ambitieus, spannend en actief.

Mijn weekend speelde zich vooral af onder een plaid van teddystof. De schade: twee seizoenen Emily in Paris, een zak bugles, twee Milka-repen en een Viennetta-ijstaart.

Vier appjes

En vier appjes naar Jelle. Wat bezielde me? Nee, hij wilde niet komen eten. En die ene cd die hij vergeten was, kwam later wel.
Ik had me tijdens het bingen voorgenomen om, ook al werk ik niet in Parijs, ook te worden als Emily. Sprankelend, ondernemend en verliefd. Maar dan wel een versie zonder al die gekke kleren. Tot op heden lijk ik meer op Katrien Duck.

Als de wekker gaat, hijs ik me met moeite uit bed en strompel naar de douche. Een nieuwe week is weer begonnen. En ik heb er zo ontzettend geen zin in…

Foto: Getty Images

Verder lezen? Van maandag tot en met vrijdag verschijnt er een nieuwe update over Mandy’s leven.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.