Het Seizoen Van De Schorpioen Is Aangebroken! Dit Betekent Het Voor Jou

Het seizoen van de Schorpioen is aangebroken! Dit betekent het voor jou

Vanaf 23 oktober start het seizoen van de Schorpioen en zwaaien we de maand van de Weegschaal uit. Het is een verandering die iedereen raakt, maar wat merk jij ervan?

Seizoen van de Schorpioen

Na de heerlijke balans en harmonie die Weegschaal met zich meebrengt staat de mysterieuze en seksuele Schorpioen klaar om het stokje over te nemen. Een goed moment om in de spiegel te kijken en je eens bezig te houden met jezelf, hoe het nu met je gaat en waar je in het leven staat.

Van alle sterrenbeelden is Schorpioen er eentje die houdt van stabiliteit, maar qua emoties nogal schommelt. De pieken zijn hoog, de dalen diep. Of het nu komt dat we door het weer en de kortere dagen vaker thuiszitten of niet, je hebt nu sneller de neiging om naar binnen te keren. Geef jezelf daar vooral aan over: diepgaan is het motto, ook als het een beetje ongemakkelijk voelt om zo diep te graven in je eigen ziel en gevoelens.

Intimiteit

Schorpioen is een sensueel sterrenbeeld. Grote kans dat je de komende maand extra veel behoefte hebt aan knuffels en intimiteit. Onderzoek eens je seksuele fantasieën. Of verdiep je in ondeugende zaken waar je zelf misschien niet per se geïnteresseerd in bent, maar wel waar je nieuwsgierig naar bent. Het is een goede tijd om je seksuele-zelf verder te ontdekken en ontwikkelen, en het is nog leuk ook.

Sociaal

Dit teken houdt ervan om sociaal te zijn, maar wel tot op een bepaalde hoogte. Door de mysterieuze aard van de Schorpioen kom je niet zo snel wat over hem of haar te weten. Tegelijkertijd worden inhoudelijke gesprekken die echt ergens over gaan wél op prijs gesteld. Dit is de snelste manier om iemand op een dieper niveau te leren kennen. Voor oppervlakkigheid is deze maand weinig tijd.

Vriendin’s favoriet

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? De Eva® Personal Massager maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Happinez
Foto: Getty Images