makelaar mandy

Makelaar Mandy: ‘Ik baal van Marco. Hij heeft nog vier keer geappt’

Mandy (32) werkt als makelaar in een middelgrote stad en is kersvers single. Tijdens haar allereerste uitje als vrijgezel, wordt ze lastiggevallen door een cliënt van het makelaarskantoor.

Volg elke doordeweekse dag haar avonturen op Vriendin.nl.

Dinsdag 22 oktober

Ik stop net twee avocado’s en een pak kipfilet in mijn fietstas, als mijn buurman me roept. Rens steekt zijn hand op en zwaait. Ik groet enthousiast terug. Sinds ik in de Schubertstraat woon en me voorstelde aan Rens, lenen we weleens wat bij elkaar. Een hamer tijdens het klussen. Later een barbecuerooster omdat dat van mij totaal verroest was en er een koelkast vol lekkers op ons wachtte. Ik was toen nog met Jelle. Rens met Britta. Vandaag de dag zijn we allebei single, al zie ik Britta nog weleens bij hem aanbellen.

‘Howdie?’ vraagt Rens. Hij zal zich wel afvragen waarom hij Jelle niet meer ziet, maar ik heb geen zin in een kletspraatje. Ik steek mijn duim op en loop naar binnen. Bij de kassa leg ik ook nog een grote reep Verkade op de band. Troosteten. Ik weet het.

Marco

Ik baal van Marco. Ik negeerde zijn uitnodiging van gisteren, maar intussen heeft hij nog vier keer geappt. De gluiperd heeft een vriendin. Maar omdat hij een potentiële klant is van Hoeksteen Makelaardij, moet ik beleefd tegen hem blijven. Hoe komt hij op het mallotige idee om mij dan mee uit te vragen? Of zijn er genoeg vrouwen die wel ingaan op zo’n uitnodiging?

Ik was zeventien jaar samen met Jelle en ben totaal niet meer op de hoogte van alle daterituelen en -regels. Eerst naar huis. De pijn in mijn vinger is gelukkig gezakt, maar mijn stresslevel piekt door al die appjes. Vanavond blijf ik lekker op de bank en binge het laatste seizoen van Emily in Paris. Marco kan de pot op.

Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

LEES MEER

makelaar mandy

Mandy (32) werkt als makelaar in een middelgrote stad en is kersvers single. Na de eerste paar zware weken vol verdriet, klimt ze langzaam weer op.

Volg Mandy’s avonturen van maandag t/m vrijdag

Lees meer