Bakken In De Airfryer

Met dít boek haal je alles uit je airfryer: van snacks tot verrassende bakrecepten

Denk jij dat een airfryer alleen handig is voor frietjes en snacks? Dan staat je een heerlijke verrassing te wachten! Met het nieuwe boek Bakken in de airfryer laat Simone van der Koelen zien hoe veelzijdig dit apparaat echt is.

Recept uit Bakken in de airfryer

Dit recept voor Speculaastaart met spijs en appel komt uit het nieuwe boek Bakken in de airfryer (Simone van der Koelen € 20,- Uitgeverij Forte Culinair) 

Ingrediënten

Ingrediënten vulling

speculaastaart met appel en amandel: gemaakt in airfryer

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten in een kom tot een soepel deeg. Begin met 1 eetlepel melk en voeg pas extra toe als het deeg te korrelig/droog is. Vorm het deeg tot een plak en wikkel het in folie. Laat 1 uur rusten in de koelkast. 
  2. Doe voor de vulling de amandelspijs in een kom. Voeg het ei en de sinaasappelschil toe en roer los. 
  3. Snijd de appel in dunne plakjes. Schep ze in een kom om met het citroensap. 
  4. Rol het deeg uit tot een dunne lap en bekleed de bakvorm ermee. Verdeel de amandelspijs erover en strijk glad met de bolle kant van een lepel. 
  5. Leg van buiten naar binnen in cirkels de plakjes appel erop. Bestrooi met
  6. de suiker. 
  7. Bak de taart 25 minuten in de airfryer op 160 graden (bereiden in de oven kan ook: verwarm de oven voor op op 180 graden en bak de taart 32 minuten). 

Over Bakken in de Airfryer

Ontdek de verrassende veelzijdigheid van de airfryer met Simone van der Koelen’s Bakken in de airfryer Dit boek onthult 75 zoete en hartige recepten, van koffiebroodjes tot funfetti taart. Perfect voor snelle, gezonde gerechten. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Lees ook: Van amateur tot bakkoningin: hoe dit boek jouw baksels gegarandeerd doet slagen

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Simone van der Koelen