Aperol spritz-liefhebbers, opgelet: deze Aperol-sorbet met prosecco wordt jouw drankje deze zomer
3 juni 2020
Ben jij gek op Aperol spritz? Dan moet je deze Aperol-sorbet met prosecco ook eens proberen. Hét drankje tijdens een warme en zonnige zomer.
Ingrediënten
- 400 ml verse sinaasappelsap
- 50 ml verse citroensap
- 120 g poedersuiker
- 150 ml Aperol
- 750 ml prosecco
- 1 sinaasappel
Aan de slag
1. Mix alle ingrediënten door elkaar, behalve de prosecco.
2. Leg het mengsel minstens 3 uur in de vriezer. Roer het in het eerste uur een paar keer door.
3. Haal het mengsel uit de vriezer en maak er bolletjes van met een ijsschep. Leg ze vervolgens in een cocktailglas.
4. Schenk er wat prosecco overheen en decoreer het geheel met een schijfje sinaasappel.
En genieten maar!
Bron: brigitte.de
Foto: Getty Images
Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.