Met Deze Briljante Hack Hoef Je Nóóit Meer Aardappels Te Schillen

Met deze briljante hack hoef je nooit meer aardappels te schillen

Vind je een gekookte pieper bij het eten lekker, maar heb je er een hekel aan om aardappels te schillen? Probeer deze hack dan eens.

Tip nooit aardappels schillen

Voor de één werkt het therapeutisch om na een lange dag aardappels te schillen, de ander zou nog liever voorgesneden piepers gebruiken. Vooral voor de laatste groep is er goed nieuws, want aardappels schillen hoeft helemaal niet. Hè, hoe zit dat dan precies? Nou, in dit filmpje doen ze het voor.

Wat moet je doen?

  1. Zet een pan met ruim water op het vuur.
  2. Maak met een scherp mes in de breedte een snee in de schil van de aardappels.
  3. Kook de aardappels in het water.
  4. Laat de aardappels vervolgens afkoelen in ijswater.
  5. Pel de schil van de aardappel af, et voilà! 

Makkelijk, hè?

Recepten

Wil je lekker en gezond eten op tafel zetten in zo min mogelijk tijd? Dan komt deze handige hack zeker van pas. Voor deze recepten hoef je de aardappels niet meer te schillen op de ‘ouderwetse’ manier.

Pssst, gooi de schillen niet weg. Frituur ze eens en serveer ze vervolgens met knoflookmayonaise. Hmm!

Vriendin’s favoriet

Beleef dagelijks kookplezier met Simply Jamie van Jamie Oliver. Van snelle 20-minutenmaaltijden tot weekendtraktaties, ontdek gerechten voor elke gelegenheid. Haalbaar koken met wat er in je voorraadkast staat! Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images

Snel, simpel & voor iedereen