Mix & match met gehaktballetjes
29 januari 2016
Ze zijn heerlijk op een pizza. En ook in een tortilla. In Vriendin vind je deze week heerlijke combinaties met gehaktballetjes. Ook hier geven we nog een recept weg.
Ze zijn heerlijk op een pizza. En ook in een tortilla. In Vriendin vind je deze week heerlijke combinaties met gehaktballetjes. Ook hier geven we nog een recept weg.
In de rigatoni
Verhit in een pan wat olie en fruit hierin 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 pak kant-en-klare gehaktballetjes toe. Snijd 700 gram vleestomaten in stukjes en verwijder de pitten. Voeg naar smaak zout toe, doe de tomaten erbij en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen. Kook 300 gram rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rigatoni af en doe pasta terug in de pan. Schep de saus door de pasta en serveer direct met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas. Garneer tot slot met wat blaadjes basilicum.