Paasrecept voor stokbroodje met gruyère, ham en ei
Tekst: Vriendin
10 april 2017
Pasen komt eraan! Deze week vind je hier iedere dag een recept voor een geslaagde paasbrunch.
Pasen komt eraan! Deze week vind je hier iedere dag een recept voor een geslaagde paasbrunch.
Recept voor 4 personen
Boodschappenlijstje:
– 2 eieren
– 1 stokbrood (wit of bruin)
– 4 el sandwich spread naturel (Heinz)
– 150 g gruyèrekaas, in dunne plakjes
– 100 g achterham
– 2 handenvol gemengde sla (bijv. AH krulsla-melange)
Bereiding
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in plakjes. Snijd het stokbrood open en besmeer de snijkanten met sandwich spread. Beleg de onderste helft met de plakjes kaas en plakjes ham. Verdeel er de sla over en leg er de plakjes ei op. Strooi wat versgemalen peper over de plakjes ei. Dek af met de bovenste helft stokbrood en snijd het brood in vier gelijke stukken.
Variatietips:
Vervang het stokbrood door 4 witte of bruine pistolets.
Klik hier voor nog meer recepten van Vriendin.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten