Pasta met makreel
Tekst: Vriendin
4 augustus 2011
Makreel is een ‘vette’ vis. Heel gezond en in deze Italiaanse pasta ook nog eens heel erg lekker.
Makreel is een ‘vette’ vis. Heel gezond en in deze Italiaanse pasta ook nog eens heel erg lekker.
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 1 blik tomaten (400 gram)
- 1 teentje knoflook
- gedroogde oregano
- olijfolie
- 200 gram volkoren penne
- 200 gram gerookte makreelfilet
- 1 el kappertjes
- handje rucola
Aan de slag!
- Pureer in een keukenmachine 1 blik tomaten (400 gram) met 1 teen knoflook, 1 ui, ½ el gedroogde oregano en 1 eetlepel olijfolie
- Kook de saus op matig vuur in ca. 10 minuten voor tweederde in
- Kook intussen 200 gram volkoren penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
- Giet de pasta af en meng met de tomatensaus
- Verdeel het visvlees van 200 gram gerookte makreelfilet in stukjes en meng 1 eetlepel kappertjes door de pasta
- Lekker om te garneren met rucola!Bereidingstijd: ca. 20 minuten.
Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recept: Tal Maes.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.