Placeholder

Recept voor 3-kazenpanini met tonijn

Geen zin in vis? Vervang de tonijn dan door reepjes parmaham. Of laat het helemaal weg voor een vegetarische tosti.

Geen zin in vis? Vervang de tonijn dan door reepjes parmaham. Of laat het helemaal weg voor een vegetarische
tosti.

Ingrediënt: 4 kleine stokbroden (afbak) • 100 g gorgonzola, in stukjes • 1 bol mozzarella, in plakjes • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt • 1 blikje tonijn naturel (185 g), uitgelekt • 4-6 zongedroogde tomaten in olie (pot), in reepjes • handvol rucola • extra vierge olijfolie • 1 el pijnboompitten, geroosterd.

Extra nodig: contactgrill of grillpan

Snijd de stokbroden horizontaal door. Beleg de onderste helften met de kazen, tonijn en tomaatjes. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Leg er de bovenste helften op. Bak de panini in de contactgrill of grillpan aan beide kanten goudbruin. Serveer ze bestrooid met rucola en pijnboompitten en besprenkel tot slot met een beetje extra vierge olijfolie.

Bereidingstijd: 20 minuten