Recept voor advocaatparfait met frambozen
21 april 2014
Met dit heerlijke nagerecht sluit je het paasdiner op tweede paasdag helemaal in stijl af!
Met dit heerlijke nagerecht sluit je het paasdiner op tweede paasdag helemaal in stijl af!
Nagerecht, 4 personen.
Boodschappenlijstje:
- 1 ei
- 1 eidooier
- 50 g suiker
- 200 ml slagroom
- 150 ml advocaat
- 150 g frambozen
- poedersuiker
- Extra nodig: mixer met gardes
Aan de slag!
- Klop met de mixer het ei, de eidooier en de suiker dik en romig, tot het mengsel als een dik lint van de gardes druipt.
- Klop de slagroom stijf. Spatel de slagroom en daarna de advocaat door het eimengsel.
- Schep in 4 glazen en vries het 2-3 uur in.
- Neem de parfaits 15 minuten voor serveren uit de koelkast.
- Garneer de glazen met de frambozen en poedersuiker.
Bereidingstijd: 20 minuten, plus 2 uur invriezen
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Portazul, &Klevering Zuid, Zara Home, Studio Bazar, Dille & Kamille, de Weldaad.