Recept voor bananen met chocolade
23 juni 2013
Heerlijk als dessert: chocoladebananen uit de oven met wat kaneel, slagroom en een koekje.
Heerlijk als dessert: chocoladebananen uit de oven met wat kaneel, slagroom en een koekje.
Dessert, voor 1 persoon.
Boodschappenlijstje:
- Banaan
- Chocolade hagelslag
- Slagroom
- Lekker koekje
- Kaneel
Aan de slag!
- Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
- Ondertussen snijd je de banaan in tweeën.
- Snijd daarna de halve bananen over de lengte nog een keer doormidden.
- Pak vervolgens een flink stuk zilverfolie en vouw dit eerst een keer dubbel.
- Leg de bananen in het midden en bestrooi deze met lekker wat hagelslag.
- Een klein beetje kaneel eroverheen en dan kan het pakje worden dichtgevouwen.
- Doe de bananen, wanneer de oven is voorverwarmd, in de oven voor ongeveer 15-20 minuten.
- Serveer ze op een mooi bord met een lekkere toef slagroom erbij en je hebt een smakelijk dessert.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com