Placeholder

Recept voor broodje carpaccio met honing-mosterd dressing

Eet jij ook wel eens een broodje carpaccio in een lunchzaak? Dit broodje is ook heel gemakkelijk thuis te maken, en misschien nog wel lekkerder!

Eet jij ook wel eens een broodje carpaccio in een lunchzaak? Dit broodje is ook heel gemakkelijk thuis te maken, en misschien nog wel lekkerder!

Lunch: voor 2 broodjes

Boodschappenlijstje:

  • 1 pak carpaccio
  • IJsbergsla
  • Half Turks brood
  • Parmezaanse kaas
  • Pijnboompitten
  • 4 eetlepels honing-mosterd dressing (kant-en-klaar)

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven(grill) voor. Leg het Turkse brood voor circa 3 minuten onder de grill. Als je geen ovengrill hebt, doe je het Turkse brood in de oven voor circa 5 tot 10 minuten.
  2. Laat vervolgens het brood afkoelen voordat je het gaat beleggen.
  3. Als het brood is afgekoeld, beleg je het brood met de ijsbergsla, een paar plakjes carpaccio, honing-mosterd dressing, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.

Bereidingstijd: 20 min.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl