Recept voor bruschetta met nectarine-frambozensalade
2 november 2012
In de winter kun je altijd wat extra vitaminen gebruiken. Dit stevige fruitontbijt vult goed en geeft een basis voor de gehele ochtend. Weg met die vitaminepillen en kom maar door met het fruit!
In de winter kun je altijd wat extra vitaminen gebruiken. Dit stevige fruitontbijt vult goed en geeft een basis voor de gehele ochtend. Weg met die vitaminepillen en kom maar door met het fruit!
Ontbijtgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- Bruin stokbrood
- Olijfolie
- 4 nectarines
- 150 gram frambozen
- munt
- poedersuiker
Aan de slag!
- Snijd van een bruin stokbrood een aantal schuine sneetjes. Bestrijk beide kanten met olijfolie en gril ze licht goudbruin in een grilpan of onder een ovengrill.
- Meng in een schaal 4 in plakjes gesneden nectarines met 150 gram verse frambozen en enkele fijngesneden blaadjes munt.
- Strooi er eventueel een beetje poedersuiker overheen. Heerlijk samen met de bruschetta.
Tekst: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.