Recept voor bruschetta met tuinbonen en erwten
Tekst: Vriendin
13 juli 2017
Dit voorgerecht is in 10 minuten te maken. Supersimpel en snel!
Dit voorgerecht is in 10 minuten te maken. Supersimpel en snel!
Boodschappenlijstje:
- 1 kg verse tuinbonen
- 500 gr verse (of bevroren) erwten
- 3 teentjes knoflook
- 50 ml olijfolie extra virgin
- zeezout en versgemalen peper
Aan de slag!
- Dubbeldop de tuinbonen en hak de knoflook fijn.
- Verwarm een pan met olie, voeg alle ingrediënten toe en roerbak 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer op knapperig gegrilde broodjes.
Productie: Tessa Klösters. Receptuur: George Borg. Foto’s gerechten: Peter Kooijman. Sfeerfoto’s: Ruud Hoornstra. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara Home, &Klevering-Zuid. Met dank aan: Malta Tourism Authority www.visitmalta.com en www.malta.nl, Air Malta www.airmalta.com en Bamboo Farmhouse Gozo www.bamboofarmhousegozo.com.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.