
Recept voor bruschetta van courgette en munt
Tekst: Vriendin
6 september 2014
Dit supersimpele recept is perfect als voorgerecht voor elke maaltijd.
Dit supersimpele recept is perfect als voorgerecht voor elke maaltijd.
Voorgerecht voor 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 300 g courgette
- 1 klein bosje munt
- 1 teentje knoflook
- 90 ml olijfolie extra virgin
- 1 klein bosje peterselie
- 15 ml framboosazijn
- zeezout en versgemalen peper
Aan de slag!
- Was de courgette
- Snijd hem in kleine stukjes en roerbak ze met de helft van de olie. Niet lang, zodat de courgette nog wel knapperig blijft.
- Hak de knoflook, peterselie en munt fijn.
- Maak de marinade door de knoflook, munt, peterselie, azijn, zout en peper te mengen.
- Voeg toe aan de courgette en serveer alles op knapperig gegrilde broodjes.
Productie: Tessa Klösters. Receptuur: George Borg. Foto’s gerechten: Peter Kooijman. Sfeerfoto’s: Ruud Hoornstra. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara Home, &Klevering-Zuid. Met dank aan: Malta Tourism Authority www.visitmalta.com en www.malta.nl, Air Malta www.airmalta.com en Bamboo Farmhouse Gozo www.bamboofarmhousegozo.com.
Meer van Vriendin