Placeholder

Recept voor chili-enchilada’s

Handig: 1x koken en 2x eten! Gisteren plaatsten we een recept van chili con carne online. Met de restjes van deze maaltijd kun je deze heerlijke chili-enchilada’s maken.

Handig: 1x koken en 2x eten! Gisteren plaatsten we een recept van chili con carne online. Met de restjes van deze maaltijd kun je deze heerlijke chili-enchilada’s maken.

Het recept van de chili con carne gemist? Kijk hier

Boodschappenlijstje voor 4 personen
-8 tortillawraps
-150 g geraspte 
-jongbelegen kaas 
-1 bosui, in ringetjes

Extra nodig: de chili con carne van gister, het tweede bekertje zure room en de rest van de afgedekte rijst. 

Aan de slag
Verwarm de oven voor tot 200ºC. Warm de bewaarde chili con carne op. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de chili op de wraps, rol ze op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Meng de helft van de kaas door de zure room en strijk over de wraps. Strooi er de rest van de kaas over. Bak de enchilada’s in de voor-verwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin. Verwarm intussen de portie bewaarde rijst in de magnetron. Bestrooi de enchilada’s uit de oven met de bosui en serveer met de rijst. 

Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 15-20 minuten

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Ikea, Dille & Kamille, Zara Home.


Meer van Vriendin