Recept voor couscous met tuinbonen en geitenkaas
Tekst: Vriendin
21 mei 2012
Lekker vers van het land, en in een handomdraai op tafel!
Lekker vers van het land, en in een handomdraai op tafel!
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 125 gram couscous
- 200 ml groentebouillon
- 200 gram tuinbonen
- 2 tomaten (in blokjes gesneden)
- 2 in ringen gesneden bosuitjes
- 100 gram geitenkaas
- handje fijngehakte munt
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- zout en peper
Aan de slag!
- Wel de couscous in de warme groentebouillon.
- Kook intussen de tuinbonen (diepvries) in ca. 5 minuten gaar.
- Giet af en vermeng dit samen met de tomaat, bosuitjes en fijngemakte munt door de couscous
- Voeg de olijfolie, citroensap en zout en peper toe.
- Verkruimel hier de zachte geitenkaas over.
Bereidingstijd: ca. 20 minuten.
Productie: Maaike Visser. Eindredactie: Yvonne Polman. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recepten: Tal Maes.
Meer van Vriendin