Recept voor enchiladatoren
4 september 2017
Vier laagjes smullen. Lekker met een groene salade met tomaat en avocado.
Vier laagjes smullen. Lekker met een groene salade met tomaat en avocado.
Ingrediënten:
– 1 blik zwarte bonen (400 g)
– 1 jalapeño- peper
– 2 gerookte kip lets
– 4 bosuitjes
– 10 g bieslook
– 8 gordita’s (kleine, dikke tortilla’s)
– 1 pot milde tacosaus (230 g)
– 200 g geraspte kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200ºC. Spoel de bonen schoon in een vergiet onder de kraan. Snijd de jalapeñopeper en gerookte kip lets in dunne plakjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Hak de bieslook jn. Leg de gordita’s naast elkaar op het aanrecht. Besmeer ze met de tacosaus en beleg met de bonen, jalapeñopeper, kip let, bosui en geraspte kaas. Maak twee stapels van elk 4 gordita’s en leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bak 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi met de bieslook.
Bereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 15 minuten