Recept voor frisse visschotel
Tekst: Vriendin
4 augustus 2011
Klaar terwijl je wacht: leg de vis een paar uur in het citroensap en hij wordt vanzelf gaar. Heerlijk voor een zonnige (feest)dag.
Klaar terwijl je wacht: leg de vis een paar uur in het citroensap en hij wordt vanzelf gaar. Heerlijk voor een zonnige (feest)dag.
Voorgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 400 g kabeljauwfilet, in dunne plakjessap van 2 citroenen
- 4 el olijfolie
- 1 rode ui, gepeld
- 8 radijsjes
- 4 takjes dille, grof gehakt
- versgemalen zwarte peper
Aan de slag!
- Sprenkel de helft van het citroensap en olie op de bodem van een platte schaal.
- Leg er de plakjes vis op.
- Snijd de ui doormidden en snijd de helften in dunne halve ringen.
- Verdeel de ui over de vis.
- Schenk er de rest van het citroensap en de olie over en laat de vis afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren.
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
- Verdeel de plakjes radijs en de dille over de vis.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
TIP: Lekker met stevig witbrood.
Let op: Bereidingstijd is exclusief 1 uur marineren.
Recept: Tal Maes. Foto's: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Désirée van Dijk.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.