Recept voor gevulde champignons met roomkaas
14 december 2013
Deze gevulde champignons met roomkaas zijn heerlijke hapjes!
Deze gevulde champignons met roomkaas zijn heerlijke hapjes!
Recept voor 6 champignons
Boodschappenlijstje:
- 6 champignons
- 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas
- beetje verse bieslook
- half uitje
- snufje peper
- klein beetje geraspte kaas
Aan de slag!
- Verwarm je oven voor op 200 graden.
- Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
- Snipper het uitje en doe het uitje in een bakje.
- Voeg hieraan de kruidenroomkaas, wat vers gesneden bieslook en een snufje peper toe.
- Vul de champignons met ongeveer een theelepel van de roomkaas.
- Maak het geheel af met een klein beetje geraspte kaas.
- Zet de champignons op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Bereidingstijd: 25 min.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl