Placeholder

Recept voor gevulde salamibakjes

Deze gevulde salamibakjes zijn erg lekker als tussendoortje. Ook leuk om op een feestje te serveren. Succes gegarandeerd!

Deze gevulde salamibakjes zijn erg lekker als tussendoortje. Ook leuk om op een feestje te serveren. Succes gegarandeerd!

Recept voor 12 salamibakjes

Boodschappenlijstje:

  • 12 plakjes salami
  • 1 artisjokhart uit blik
  • 1 geroosterde paprika
  • 1 bolletje mozzarella
  • verse blaadjes basilicum, fijngesneden/gescheurd

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
     
  2. Doe 1 plakje salami per muffinvormpje.
  3. Druk de salami zo in het vormpje dat er een soort bakje onstaat.
  4. Bak de salamibakjes circa 10 minuten in de oven totdat ze krokant zijn geworden.
  5. Ondertussen snijd je de artisjok, de paprika, de mozzarella en de basilicum in stukjes en meng je dit door elkaar.
  6. Als de salamibakjes goed zijn, zet je de oven uit en zet de salamibakjes op een bord.
  7. Vul de salamibakjes met de vulling.

Tip: Je kunt de salamibakjes ook met andere ingrediënten vullen zoals courgette, tomaat, pesto, aubergine of feta.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl