Recept voor herfstpasta met pompoen en champignons
Tekst: Vriendin
4 oktober 2016
Deze herfstpasta dankt zijn naam aan de heerlijke seizoensingrediënten die worden gebruikt.
Deze herfstpasta dankt zijn naam aan de heerlijke seizoensingrediënten die worden gebruikt.
Boodschappenlijstje:
- 250 g penne of volkorenpasta
- 2 el olijfolie
- 800 g pompoen, in blokjes
- 250 g champignons, in vieren
- 200 g rauwe ham, in dunne reepjes
- 60 g rode pesto
- 75 g rucola
Aan de slag!
- Kook de pasta beetgaar.
- Verhit de olie in een wok met antiaanbaklaag of hapjespan en bak de pompoenblokjes al omscheppend bruin en bijna gaar. Bak de champignons 5 min. mee.
- Giet de pasta af en vang 150 ml van het kookvocht op.
- Schep het opgevangen kookvocht, het pompoenmengsel, de rauwe ham en de pesto erdoor en breng op smaak met versgemalen peper.
- Schep als laatste de rucola erdoor en verdeel de pasta over 4 borden.
Bereidingstijd: ca. 30 min.
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Katinka Huiskamp. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara home, Studio Bazar.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.