Recept voor maaltijdsalade met rosbief en sinaasappeldressing
30 mei 2017
Licht, lekker en snel klaar. Maak vanavond deze heerlijke maaltijdsalade met rosbief en sinaasappeldressing.
Licht, lekker en snel klaar. Maak vanavond deze heerlijke maaltijdsalade met rosbief en sinaasappeldressing.
Ingrediënten: 4 el extra vierge olijfolie • 2 el vers geperst sinaasappelsap • 1 teentje knoflook, gepeld • 150 g veldsla • 3 gekookte bieten, in partjes • 350 g beetgare sperziebonen • 1 avocado, in dunne partjes • 350 g rosbief (vleeswaar) • 4 el grofgesneden platte peterselie • 30 g ongezouten vliespinda’s
Klop een dressing van de olijfolie, het sinaasappelsap, de knoflook en peper en zout naar smaak. Verdeel de veldsla, bieten, sperzie- bonen, avocado en rosbief over 4 grote platte borden. Lepel de dressing erover en garneer met de peterselie en de vliespinda’s.
Bereidingstijd: 15 minuten
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Katinka Huiskamp. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara home, Studio Bazar.