Placeholder

Recept voor mie met paksoi en cashewnoten

Deze mie met paksoi en cashewnoten smaakt het lekkerst met rode curry. Dat wordt smullen!

Deze mie met paksoi en cashewnoten smaakt het lekkerst met rode curry. Dat wordt smullen!

Hoofdgerecht, 4 personen

Boodschappenlijstje:

-250 g eiermie
-2 el (wok)olie
-1 rode paprika, in reepjes
-1-2 tl rode currypasta
-250 g champignons, in plakjes
-1 struik paksoi, in repen
-75 g (geroosterde) cashewnoten

Aan de slag!

1. Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
2. Giet af en spoel onder koud stromend water. Verhit de olie in een wok en bak de paprika en de currypasta 5 min.
3. Voeg de champignons en paksoi toe en roerbak beetgaar. Schep de mie erdoor en warm goed door.
4. Verdeel de mie over 4 kommen en bestrooi met de cashewnoten.

Tip: Vervang cashewnoten door geroosterde pinda’s

Bereidingstijd: 20 minuten.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jaqueline Pietrowski. M.m.v. Dille & Kamille, Nijhof. Studio bazar.

Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.