Placeholder

Recept voor mihoensalade met garnalen en ananas

We hebben weer een lekker recept voor een Oosterse salade met garnalen en mihoen. Jum!

We hebben weer een lekker recept voor een Oosterse salade met garnalen en mihoen. Jum!

Maaltijdsalade, 4 personen

Boodschappenlijstje:

  • 250 g mihoen
  • 1 blikje ananasstukjes op sap (227 g)
  • 5 tomaten, in stukjes
  • 1 komkommer, geschild en in blokjes
  • 1 bakje roze garnalen (125 g)
  • 3-4 el Thaise vissaus
  • 3-4 el Thaise zoetzure chilisaus

Aan de slag!

  1. Breek de mihoen in grove stukken en bereid volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Spoel af onder koud, stromend water.
  3. Laat de ananas uitlekken boven een bakje.
  4. Meng het ananassap met de vissaus en chilisaus.
  5. Meng in een schaal de mihoen met de tomaten, komkommer, ananas, garnalen en dressing.
  6. Proef de salade en meng er eventueel nog wat vissaus en chilisaus door.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Yvonne Jimmink. Met medewerking van Dille & Kamille, Studio Bazar, Ikea, Portazul.

Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.