Recept voor Naanpizza
22 december 2015
Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!
Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!
Snack of lunchgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
–150 ml passata (tomatensaus)
–4 el pesto (potje)
–4 afbak-naanbroden naturel
–150 g mini-bolletjes mozzarella
–4 el grofgeraspte Parmezaanse kaas
–enkele basilicumblaadjes
–olijfolie om te besprenkelen
Extra: bakpapier
Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kommetje de passata met de pesto. Leg de naandbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het pestomengsel. Verdeel er de mini-mozzarella en Parmezaanse kaas over. Bak de naanbroden 8-10 minuten in de oven. Druppel er nog wat olijfolie over en garneer met de basilicumblaadjes.
Tip! Beleg de pizzaatjes eventueel ook nog met plakjes ham of salami.
Bereidingstijd: 15 minuten.
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl
Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Dille & Kamille, Studio bazar, Bij de Dames, Hans te Kloesse