![Placeholder](https://www.vriendin.nl/wp-content/uploads/2023/09/placeholder.webp)
Recept voor Naanpizza
Tekst: Vriendin
22 december 2015
Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!
Zin in een uitgebreide lunch vandaag? Maak dan deze naanpizza. Yum!
Snack of lunchgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
–150 ml passata (tomatensaus)
–4 el pesto (potje)
–4 afbak-naanbroden naturel
–150 g mini-bolletjes mozzarella
–4 el grofgeraspte Parmezaanse kaas
–enkele basilicumblaadjes
–olijfolie om te besprenkelen
Extra: bakpapier
Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kommetje de passata met de pesto. Leg de naandbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het pestomengsel. Verdeel er de mini-mozzarella en Parmezaanse kaas over. Bak de naanbroden 8-10 minuten in de oven. Druppel er nog wat olijfolie over en garneer met de basilicumblaadjes.
Tip! Beleg de pizzaatjes eventueel ook nog met plakjes ham of salami.
Bereidingstijd: 15 minuten.
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl
Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Dille & Kamille, Studio bazar, Bij de Dames, Hans te Kloesse
Meer van Vriendin