Recept voor omelet met paprika en geitenkaas
4 augustus 2011
Een goed begin is het halve werk! Even bijkomen van gisteravond of gewoon een stevig ontbijtje. Deze omelet kun je natuurlijk ook heel goed als brunch of lunch eten.
Een goed begin is het halve werk! Even bijkomen van gisteravond of gewoon een stevig ontbijtje. Deze omelet kun je natuurlijk ook heel goed als brunch of lunch eten.
Ontbijtgerecht voor 2 personen
Boodschappenlijstje:
- eetlepel olijfolie
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 1 rode paprika, in repen gesneden
- 3 eieren, geklutst
- 75 gr. zachte geitenkaas
- zout en peper naar wens
Aan de slag!
- Verhit de olie in een ruime anti-aanbakpan en bak de gesnipperde sjalot samen met de in repen gesneden rode paprika ca. 3 minuten.
- Schenk de 3 geklutste eieren op.
- Verbrokkel de zachte geitenkaas over de omelet en dek de pan af.
- Laat het geheel op een laag vuur stollen.
- Strooi er zout en peper over.
Lekker met geroosterd bruin brood.
Recept: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.