Recept voor Oosterse groentesoep
4 augustus 2011
Deze heerlijke vegetarische soep kun je goed als lunch, maar ook als bij- of voorgerecht klaarmaken! Eenvoudig en snel te bereiden.
Deze heerlijke vegetarische soep kun je goed als lunch, maar ook als bij- of voorgerecht klaarmaken! Eenvoudig en snel te bereiden.
Lunchgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 250 gram panklare nasigroenten
- 200 gram in blokjes geneden tofu
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 fijngesneden rode peper (zonder zaadjes)
Aan de slag!
- Breng 500 ml groentebouillon in een pan aan de kook.
- Voeg de nasigroenten, tofu, sojasaus en rode peper toe.
- Laat het geheel 10 minuten koken
- Breng het op smaak met citroensap, zout en peper.
Bereidingstijd: 15 minuten.
Tekst: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.