Placeholder

Recept voor Oosterse groentesoep

Deze heerlijke vegetarische soep kun je goed als lunch, maar ook als bij- of voorgerecht klaarmaken! Eenvoudig en snel te bereiden.

Deze heerlijke vegetarische soep kun je goed als lunch, maar ook als bij- of voorgerecht klaarmaken! Eenvoudig en snel te bereiden.

Lunchgerecht voor 2 personen.

 

 

Boodschappenlijstje:

  • 250 gram panklare nasigroenten
  • 200 gram in blokjes geneden tofu
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 fijngesneden rode peper (zonder zaadjes)

Aan de slag!

  1. Breng 500 ml groentebouillon in een pan aan de kook. 
  2. Voeg de nasigroenten, tofu, sojasaus en rode peper toe.
  3. Laat het geheel 10 minuten koken
  4. Breng het op smaak met citroensap, zout en peper.

Bereidingstijd: 15 minuten.

Tekst: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.