Placeholder

Recept voor pasta pesto met tonijn

Maak het jezelf gemakkelijk na alle uitgebreide diners met luxe ingrediënten. Met deze budgetgerechten zet je elke dag iets lekkers op tafel.

Maak het jezelf gemakkelijk na alle uitgebreide diners met luxe ingrediënten. Met deze budgetgerechten zet je elke dag iets lekkers op tafel.

Ingrediënten: 
400 g penne
-2 el olijfolie
-2 tenen knoflook, fijngehakt
-500 g cherrytomaatjes, in stukjes
-100 g pesto alla genovese
-2 blikjes tonijn in water (à 185 g), uitgelekt

Aan de slag:
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekepan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Schep de tomaatjes erdoor en bak ze 6 minuten. Schep de pesto erdoor. Giet de pasta af en meng met de tonijn door de pestotomaatjes. Breng de pasta op smaak met zout en peper.

Bereidingstijd: 20 minuten

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Bedazzle, Nijhof, Zara Home, H&M Home.