Recept voor pavlova met roomyoghurt en granaatappelpitjes
14 december 2014
Mmm, wie houdt er nou niet van lekkere toetjes? Dit dessert is zo gemaakt, waardoor je er extra snel van kunt genieten
Mmm, wie houdt er nou niet van lekkere toetjes? Dit dessert is zo gemaakt, waardoor je er extra snel van kunt genieten
Nagerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 125 ml slagroom
- 150 g Griekse yoghurt
- 1-2 tl gemalen kaneel
- 4 pavlova's (supermarkt, banketbakker of warenhuis)
- 4 el granaatappelpitjes (koelvers)
- 2 el vloeibare honing
- 1 el munt, in reepjes
Aan de slag!
- Klop de slagroom stijf. Schep er de yoghurt en kaneel naar smaak door.
- Leg de pavlova's op 4 borden. Schep er de roomyoghurt op. Maak ze af met de granaatappelpitjes, de honing en de munt.
Tip Vervang voor de kinderen de granaatappelpitjes door mandarijntjes of frambozen.
Bereidingstijd: 20 minuten.
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Zara Home, De Weldaad, Gastronomienostalgie.