Placeholder

Recept voor perzik-pecancrumble van Laura’s Bakery

Laura’s Bakery is de grootste bakblog van Nederland! En hoe fijn: Laura neemt iedere week de tijd om voor ons een column te schrijven. Haar column is natuurlijk niet af zonder recept. Deze week: een perzik-pecancrumble.

Laura’s Bakery is de grootste bakblog van Nederland! En hoe fijn: Laura neemt iedere week de tijd om voor ons een column te schrijven. Haar column is natuurlijk niet af zonder recept. Deze week: een perzik-pecancrumble.

Voor 4 stuks

Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 20 minuten

Ingrediënten

• 400 g perzikpartjes
• 40 g boter
• 50 g lichtbruine basterdsuiker
• 1 tl vanille-extract
• 50 g bloem
• 50 g havermout
• snuf zout
• 40 g pecannoten, grofgehakt.
Extra nodig: 4 ramekins/kleine ovenschaaltjes

Probeer ook eens de citroenmadeleines van Laura’s Bakery

Aan de slag

1. Verdeel de perzikpartjes over de vier schaaltjes.
2. De rest van de ingrediënten doe je in een kom en kneed je met de hand tot een kruimig mengsel. Verdeel dit mengsel over de ovenschaaltjes.
3. Bak de perzik-pecancrumble in ongeveer 20 minuten op 200°C (boven- en onderwarmte). Haal ze uit de oven en laat ze kort afkoelen voordat je ze serveert. Eventueel met een bolletje ijs.

Ook lekker: een crumble met rabarber