Placeholder

Recept voor rabarbertaart

Advertorial – Maak deze heerlijke rabarbertaart met custard met vers quiche- en taartdeeg.

Advertorial – Maak deze heerlijke rabarbertaart met custard met vers quiche- en taartdeeg.

Voor 1 taartvorm Ø 24 cm:
-1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
-3 rabarberstelen, schuin gesneden in dunne plakjes
-4 el kristalsuiker
-een paar sliertjes rabarber, voor de decoratie
-een beetje tuinkers, voor de decoratie

Voor de custard:
-135 ml volle melk
-135 ml slagroom
-100 g suiker
-20 g maïzena
-3 eidooiers
-1 vanillestokje, merg eruit geschraapt
-1 kaneelstokje
-Voor de siroop:
-125 ml water
-80 g suiker
-1 el citroensap

Aan de slag
Lees hier hoe je de taart stap voor stap maakt.