Recept voor ravioli met rucola, tomaat, ui en knoflook
23 april 2014
Deze Italiaanse ravioli is heerlijk in combinatie met rucola en tomaat. Dat wordt smullen!
Deze Italiaanse ravioli is heerlijk in combinatie met rucola en tomaat. Dat wordt smullen!
Hoofdgerecht, 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 1 pak ravioli voor 2 personen (250 gr)
- 50 gram rucola
- 1 ui
- 5 tot 6 romatomaatjes
- pijnboompitten
- eventueel een scheut pittige olie
- klein beetje Parmezaanse kaas
Aan de slag!
- Zet een pan water op voor de ravioli. Kook de ravioli volgens de bereidingswijze van het pak.
- Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en snijd de tomaatjes in parten.
- Giet een scheut olijfolie in een wokpan en bak het uitje met de knoflook aan. Voeg na circa 2 minuten de tomaatjes en de pijnboompitten toe. Bak dit ongeveer 2 tot 4 minuten.
- Voeg vervolgens de gekookte ravioli toe. Roer alles goed door, warm de ravioli even mee en zet vervolgens het vuur uit.
- Roer de rucula door de ravioli en serveer het gerecht met een beetje Parmezaanse kaas.
Bereidingstijd: 25 min.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com.
Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.