Recept voor salade met watermeloen, gepeperde kaas en munt
17 augustus 2014
Deze frisse salade is binnen enkele minuten gemaakt. Ideaal voor de vrije zondag!
Deze frisse salade is binnen enkele minuten gemaakt. Ideaal voor de vrije zondag!
Boodschappenlijstje:
- 1 kg zoete watermeloen in stukjes
- 4 (gepeperde) schapenkaasjes gebroken in stukjes
- 16 zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
- 1 klein bosje munt
- 1 eetlepel zeezout
- 30 cl olijfolie extra virgin
Aan de slag!
- Doe de meloen met de kaas en olijven in schaal en schep voorzichtig om.
- Verdeel over de borden en besprenkel met de munt, olijven en zout.
Productie: Tessa Klösters. Receptuur: George Borg. Foto’s gerechten: Peter Kooijman. Sfeerfoto’s: Ruud Hoornstra. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jaqueline Pietrowski. M.m.v. Nijhof, Dille & Kamille, Zara home, & Klevering-Zuid.