Recept voor spaghetti met garnalen en paprika
2 maart 2015
Wat smaken garnalen toch lekker door de pasta heen. Een goede maaltijd om de week mee van start te gaan!
Wat smaken garnalen toch lekker door de pasta heen. Een goede maaltijd om de week mee van start te gaan!
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 200 gram volkorenspaghetti
- 1 teen knoflook
- 1 rode puntpaprika
- 300 gram rauwe gepelde garnalen
- 75 gram rucola
- olijfolie
- zout en peper
Aan de slag!
- Kook 200 gram volkorenspaghetti in een ruime pan met water en zout beetgaar.
- Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan en bak 1 teen fijngehakte knoflook en 1 in reepjes gesneden rode puntpaprika ca. 3 minuten.
- Voeg 300 g rauwe gepelde garnalen toe en bak ze 2-3 minuten.
- Giet de spaghetti af en meng het door de paprika en garnalen.
- Meng er 75 gram grof gesneden rucola door.
- Breng op smaak met zout en peper.
Productie: Maaike Visser. Eindredactie: Yvonne Polman. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recepten: Tal Maes.