Recept voor spaghetti met gerookte zalm en rucola
Tekst: Vriendin
9 juli 2017
Lekker: pasta op zondag.
Lekker: pasta op zondag.
Hoofdgerecht, 4 personen.
Boodschappenlijstje:
-400 g spaghetti
-125 ml crème fraîche
-1 teen knoflook, geperst
-geraspte schil en sap van 1/2 citroen
-200 g gerookte zalm, in reepjes
-75 g rucola, grof gesneden
Aan de slag!
- Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Meng intussen in een kommetje de crème fraîche met de knoflook, citroenrasp en citroensap.
- Giet de pasta af en schep in een schaal.
- Meng er meteen het roommengsel, de zalm en de rucola door.
- Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereidingstijd: 15 minuten
Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.