Recept voor Tomaten- komkommer- selderijsap
Tekst: Vriendin
30 november 2010
Vaak gebruiken we komkommer door een salade of als snack tussendoor. Heel veel variatie zit hier niet in. Probeer het echter ook eens als een sapje te drinken, heel gezond omdat het vocht afdrijft en reinigt.
Vaak gebruiken we komkommer door een salade of als snack tussendoor. Heel veel variatie zit hier niet in. Probeer het echter ook eens als een sapje te drinken, heel gezond omdat het vocht afdrijft en reinigt.
Boodschappenlijstje:
- 1/4 komkommer
- 1 takje peterselie
- 1 stengel bleekselderij
- 1,5 dl tomatensap
Aan de slag!
- Maak in een sapcentrifuge sap van een vierde komkommer, een tak peterselie en een stengel bleekselderij.
- Vul het glas aan met 1 à 1,5 dl tomatensap en roer alles goed door elkaar.
- Je kunt het ook met verse groenten maken, gebruik hiervoor een blender.
- Pureer de komkommer, geschild en in blokjes met het in stukjes geknipte takje peterselie en wat kant-en-klare tomaten-groentesap.
Recept: Mirjam Bakker-van Dam. Foto: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Susanne Houx
Meer van Vriendin
Extra
Waarom het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn over gezondheidsproducten
Gezondheidsproducten spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om supplementen, natuurlijke middeltjes of cosmetische producten met gezondheidsclaims, de keuze is reuze. Maar hoe weet je wat betrouwbaar en effectief is? Betrouwbare informatie is daarbij onmisbaar. Goede bronnen waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over medicijnen, supplementen en hun werking zoals Consumed zijn belangrijk om te gebruiken. Door je goed te informeren, kun je betere keuzes maken voor jouw gezondheid.